Jouw foto′s op Xpozer kopen
met GRATIS optimalisatie service

Xpozer is dé nieuwe manier om foto′s haarscherp af te drukken en strak op te spannen. Xpozer is bekroond met meerdere awards en onderscheidt zich door de volgende kwaliteiten:

HD kwaliteit

Met Xpozer wordt je foto in HD kwaliteit afgedrukt, waarbij elke pixel telt. Kleuren komen overeen met het origineel, dus blauwe luchten zijn echt blauw en huidtinten zien eruit zoals het hoort. Op deze manier wordt het meest maximale uit je foto gehaald.

PRO Xpozer

Wil je de beste kwaliteit voor de zelfde prijs, koop dan je Xpozer bij de PRO Xpozer Photographer. Alleen de PRO geeft 100% aandacht aan je foto! Bestand controle en drukwerk zonder watermerk zijn de standaard extra's, GRATIS!

Foto′s wisselen

Als fotograaf is het lastig om te kiezen welke foto je aan de muur wil hebben. Met het Xpozer spansysteem kan je makkelijk en voordelig wisselen van foto. Zo hoef je niet bij elke bestelling een nieuw spansysteem aan te schaffen en kan je genieten van al je mooie foto′s.

Xpozer bestellen... Xpozer prijzen overzicht

Zo werkt Xpozer?


Xpozer bestellen... Xpozer prijzen overzicht

Een Xpozer ophangen is heel gemakkelijk.

Het Xpozer opspansysteem is geschikt voor zowel staande als liggende foto′s. Draai het frame een kwartslag en hang het in één van de 2 soorten meegeleverde ophangsystemen. De ophangbeugel kan geschroefd worden of druk de klemclips op het frame om deze aan een railsysteem met expositie snoer te hangen.

Xpozer bestellen... Xpozer prijzen overzicht

Oude Formaten Wisselfoto′s

Sinds 2014 heeft Xpozer de formaten keuze aangepast waardoor de oude frame′s niet meer verkrijgbaar zijn. Om de klanten nog wel te kunnen voorzien van wisselfoto′s worden deze op verzoek nog wel geproduceerd.

Xpozer bestellen... Xpozer prijzen overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang per Email het laatste nieuws over o.a. nieuwe producten, acties, kortingen, DV foto′s en nog veel meer leuke informatie.