Als fotoliefhebber neem je geen genoegen met minder.

Hoe hang ik een Xpozer op?

Met de Xpozer ophangbeugel of de klemclips kunnen je foto′s zowel horizontaal als vertikaal worden opgehangen. De klemclips zijn vooral ideaal als je al in het bezit bent van een systeem voor schilderijen en foto′s. Wil je een totaal los zwevende Xpozer zonder draden, schroef dan de beugel aan de achtergrond. De beugel en klemclips zijn standaard met frames meegeleverd.

Ophangbeugel

Klemclips

Een Xpozer ophangen is heel gemakkelijk.

Ophangbeugel

Met je Xpozer spansysteem krijg je standaard een ophangbeugel meegeleverd. Deze is eenvoudig aan de wand te bevestigen met een schroef en plug. Het Xpozer systeem kan zowel liggend als staand in de ophangbeugel worden gehangen. Zelfs tegen schuine wanden en plafonds zorgt de ophangbeugel ervoor dat het Xpozer systeem blijft hangen. Zodra je Xpozer print hangt, kan de foto nog een beetje worden gecorrigeerd om netjes recht te hangen.

Omega beugels

Als je een Xpozer wil ophangen zonder in de wand te boren, dan kan deze worden ophangen met de omega beugels (klemclips) die worden meegeleverd met iedere Xpozer spansysteem. Met deze twee beugels kan je gemakkelijk de haakjes van een koord systeem inhaken. Dit is dus ideaal voor op kantoor of in een expositie ruimte. Rails en koordjes zijn niet inbegrepen.